Hur gör man en hemsida i dreamweaver?

Analysera din hemsida

  Hur man skapar en hemsida med Dreamweaver

  Dreamweaver är ett av de mest populära programmen för att skapa hemsidor. Det är en enkel och intuitiv programvara som låter dig skapa hemsidor, webbsidor och andra webbprojekt. I den här artikeln kommer vi att titta på hur man skapar en hemsida med Dreamweaver.

  Steg 1: Installera Dreamweaver

  Det första steget är att installera Dreamweaver. Dreamweaver finns tillgängligt för både Windows och Mac. Du kan ladda ner programvaran från Adobe:s webbplats eller köpa det i en butik. När du har installerat programvaran är det dags att börja skapa din hemsida.

  Steg 2: Skapa en ny webbsida

  När du har installerat Dreamweaver är det dags att skapa en ny webbsida. För att göra det, klicka på ”File” och välj ”New”. Därefter kommer du att se en dialogruta där du kan välja vilken typ av webbsida du vill skapa. Du kan välja mellan HTML, CSS, JavaScript och andra webbspråk. Välj den som passar bäst för dina behov och klicka på ”OK”.

  Steg 3: Lägg till text och bilder

  När du har skapat din webbsida är det dags att lägga till text och bilder. För att göra det, klicka på ”Insert” och välj ”Text” eller ”Image”. Du kan också lägga till andra element till din webbsida, som länkar, tabeller och bakgrundsbilder.

  Steg 4: Lägg till kod

  När du har lagt till alla element till din webbsida är det dags att lägga till kod. För att göra det, klicka på ”Code” och välj ”Edit Code”. Därefter kommer du att se en textredigerare där du kan lägga till HTML, CSS och JavaScript-kod.

  Steg 5: Testa din webbsida

  När du har lagt till all kod är det dags att testa din webbsida. För att göra det, klicka på ”Preview” och välj ”Browser”. Därefter kommer du att se en förhandsgranskning av din webbsida. Om du är nöjd med resultatet kan du spara din webbsida och publicera den online.

  Sammanfattningsvis

  Att skapa en hemsida med Dreamweaver är enkelt och intuitivt. Följ stegen ovan för att skapa din webbsida. Börja med att installera Dreamweaver, skapa en ny webbsida, lägg till text och bilder, lägg till kod och testa slutligen din webbsida. Med Dreamweaver kan du skapa professionell och responsiva webbsidor på ett par minuter.

  SEO Gruppen är ett företag som erbjuder webbutvecklingstjänster. Vi har erfarenhet av att skapa hemsidor med Dreamweaver och kan hjälpa dig att skapa en professionell webbsida. Kontakta oss för att få mer information.

  Dela på.

  Analysera din hemsida

   small_c_popup.png

   Ta reda på potentialen hos din webbplats

   Ja tack! Jag vill ha en gratis analys!

   small_c_popup.png

   Bifoga Ditt CV Här

   Call Now Button