Om oss

Lite om oss på SEO Gruppen

“2013 letade vi efter en webbyrå med priser som passade ett litet företag med en begränsad budget. Visst, vi var utbildade i webbdesign, programmering och certifierade Google experter. Men vår nya verksamhet krävde mer tid än vi hade och vi ville outsourca just den biten. Vi misslyckades självklart med att hitta en sådan byrå – och resten är historia.“

SEO Gruppen har lösningen på många problem som uppstår för små till medelstora företag som vill växa med digital marknadsföring. En webbyrå som garanterar resultat för en mindre kostnad. Vi har växt snabbare än vad vi räknat med och har idag nöjda kunder från över 14 länder.

Våra utvecklare, designers och SEO tekniker hjälper företagare med allt som rör hemsidor, sökmotoroptimering/marknadsföring och mobila applikationer. Kolla också: seo lund

Arbetsflöde

Vår arbetsprocess

1

Planering

2

Analys

3

Optimering

4

Resultat

Google älskar dig bara när alla andra älskar dig först

0 +

Nöjda Kunder

0 +

Utförda Uppdrag

0

Anställda & Konsulter

Se en kort video om hur vi arbetar på SEO Gruppen

Filosofi

SEO Gruppen strävar efter att skapa och upprätthålla goda kundrelationer. Vi vet hur viktigt det är att våra kunder får den hjälp och support de behöver i kombination med att de även ser att företaget utvecklas med hjälp av våra tjänster.

Vision

Vår vision är att vara den främsta webbyrån för små till medelstora företag. Detta vill vi uppnå inte bara med resultat. Vi vill uppnå det med den bästa kundservicen på marknaden. Vi vet att vi är på rätt spår men vi strävar ständigt efter att överträffa förväntan.

Policy

För att försäkra våra kunder om att deras information är skyddad arbetar vi transparent. Som kund vet du alltid vilken person som tillsatts för att hantera dina uppgifter och blir meddelad vid eventulla ändringar. Detta är vi unika med i branschen.

Lär känna SEO Gruppen!

Vårt Team

Asif A.

SEO Specialist

Ayub B.

Junior SEO Specialist

Sara E.

Grafisk Designer

Miranda G.

Ansvarig Koordinator

Sabbir H.

Utvecklare

Johan L.

Projektledare

Agneta J.

SEO Skribent

Adriana A.

SEO Specialist

Frans J.

Ekonomichef

Aitor M.

SEO Specialist

Camilla S.

Mötesbokare

Josefine A.

Grafisk Designer

Amanda R.

Kundrådgivare

Rasmus E.

Koordinator

Wilma R.

Säljansvarig

Vi anställer!

Är du intresserad av att arbeta med vårt team?

small_c_popup.png

Bifoga Ditt CV Här

small_c_popup.png

Ta reda på potentialen hos din webbplats

Ja tack! Jag vill ha en gratis analys!

Call Now Button