Om oss

Lite om oss på SEO Gruppen

“2013 letade vi efter en webbyrå med priser som passade ett litet företag med en begränsad budget. Visst, vi var utbildade i webbdesign, programmering och certifierade Google experter. Men vår nya verksamhet krävde mer tid än vi hade och vi ville outsourca just den biten. Vi misslyckades självklart med att hitta en sådan byrå – och resten är historia.“
SEO Gruppen har lösningen på många problem som uppstår för små till medelstora företag som vill växa med digital marknadsföring. En webbyrå som garanterar resultat för en mindre kostnad. Vi har växt snabbare än vad vi räknat med och har idag nöjda kunder från över 14 länder.

Våra utvecklare, designers och SEO tekniker hjälper företagare med allt som rör hemsidor, sökmotoroptimering/marknadsföring och mobila applikationer.

Arbetsflöde

Vår arbetsprocess

1

Planering

2

Analys

3

Optimering

4

Resultat

Google älskar dig bara när alla andra älskar dig först

0 +

Nöjda Kunder

0 +

Utförda Uppdrag

0

Anställda & Konsulter

Se en kort video om hur vi arbetar på SEO Gruppen

Filosofi

SEO Gruppen strävar efter att skapa och upprätthålla goda kundrelationer. Vi vet hur viktigt det är att våra kunder får den hjälp och support de behöver i kombination med att de även ser att företaget utvecklas med hjälp av våra tjänster.

Vision

Vår vision är att vara den främsta webbyrån för små till medelstora företag. Detta vill vi uppnå inte bara med resultat. Vi vill uppnå det med den bästa kundservicen på marknaden. Vi vet att vi är på rätt spår men vi strävar ständigt efter att överträffa förväntan.

Policy

För att försäkra våra kunder om att deras information är skyddad arbetar vi transparent. Som kund vet du alltid vilken person som tillsatts för att hantera dina uppgifter och blir meddelad vid eventulla ändringar. Detta är vi unika med i branschen.

Lär känna SEO Gruppen!

Vårt Team

Joel M.

Programmerare

Ayub B.

Junior Utvecklare

Sara E.

Grafisk Designer

Dennis P..

Account Manager

Moa M.

Marknadsstrateg

Johan L.

Projektledare

Agneta J.

SEO Skribent

Adriana A.

SEO Specialist

Frans J.

Ekonomichef

Aitor M.

SEO analytiker

Isabella N.

Kundtjänstansvarig

Erik W.

Säljchef

Vi anställer!

Är du intresserad av att arbeta med vårt team?

Call Now Button
small_c_popup.png

Let's have a chat

Learn how we helped 100 top brands gain success.

small_c_popup.png

Ta reda på din hemsidas potential

Ja tack! Jag vill ha en kostnadsfri analys!