Hur tar man bort marknadsföring på instagram

Analysera din hemsida

  Hur tar man bort marknadsföring på Instagram?

  Hur tar man bort marknadsföring på Instagram?

  Instagram är ett av de mest populära sociala medierna för marknadsföring. Det är ett utmärkt verktyg för att nå ut till en bred publik och få dem att ta del av dina produkter eller tjänster. Men ibland kan marknadsföringen på Instagram bli för mycket. Om du inte längre vill ha marknadsföring på ditt Instagram-konto är det lätt att ta bort den. I den här artikeln kommer vi att gå igenom hur man tar bort marknadsföring från Instagram. Vi kommer att gå igenom de olika stegen som du behöver följa för att ta bort marknadsföringen och för att förhindra att den dyker upp igen.

  Så här tar du bort marknadsföring på Instagram

  1. Logga in på ditt Instagram-konto Först och främst måste du logga in på ditt Instagram-konto. Om du inte har ett konto ännu, måste du skapa ett först.

  2. Gå till Inställningar När du har loggat in på ditt Instagram-konto, klicka på Inställningar-knappen längst upp till höger på skärmen.

  3. Klicka på Annonser I inställningsmenyn klickar du på fliken Annonser.

  4. Klicka på Annonsinställningar Under fliken Annonser kommer du att se en knapp som heter Annonsinställningar. Klicka på den.

  5. Välj Välj vilka som får annonser Under Annonsinställningar kommer du att se en knapp som heter Välj vilka som får annonser. Klicka på den.

  6. Välj Ingen Under Välj vilka som får annonser kommer du att se ett alternativ som heter Ingen. Klicka på det för att ta bort all marknadsföring från ditt Instagram-konto.

  7. Klicka på Spara När du har valt Ingen, klicka på Spara-knappen för att spara dina inställningar.

  Sådär! Nu har du tagit bort marknadsföringen från ditt Instagram-konto.

  Tips för att förhindra att marknadsföring dyker upp igen

  För att förhindra att marknadsföring dyker upp igen på ditt Instagram-konto, följ dessa tips:

  • Stäng av annonser: Om du inte vill att Instagram ska visa annonser för dig, kan du stänga av annonser helt. Gå till Inställningar > Annonser > Annonsinställningar > Stäng av annonser.

  • Blockera annonser: Om du vill blockera specifika annonser kan du göra detta genom att gå till Inställningar > Annonser > Annonsinställningar > Blockera annonser.

  • Blockera annonsörer: Om du vill förhindra att vissa annonsörer når ut till dig, kan du blockera dem genom att gå till Inställningar > Annonser > Annonsinställningar > Blockera annonsörer.

  • Använd annonsfilter: Om du vill filtrera bort vissa typer av annonser kan du göra det genom att gå till Inställningar > Annonser > Annonsinställningar > Använd annonsfilter.

  Sammanfattning

  Att ta bort marknadsföring från Instagram är enkelt. Du kan ta bort marknadsföringen genom att gå till Inställningar > Annonser > Annonsinställningar > Välj vilka som får annonser och välja Ingen. För att förhindra att marknadsföring dyker upp igen, kan du stänga av annonser, blockera annonser och annonsörer, eller använda annonsfilter.

  Dela på.

  Analysera din hemsida

   small_c_popup.png

   Ta reda på potentialen hos din webbplats

   Ja tack! Jag vill ha en gratis analys!

   small_c_popup.png

   Bifoga Ditt CV Här

   Call Now Button