Så skapar du e-postmeddelanden som sticker ut i inkorgen

Analysera din hemsida

  Så skapar du e-postmeddelanden som sticker ut i inkorgen

  E-postmarknadsföring har blivit ett av de mest effektiva sätten för företag att nå ut till sina målgrupper. För att lyckas med e-postmarknadsföring måste du dock skapa e-postmeddelanden som sticker ut i inkorgen. Det här innebär att du måste skapa e-postmeddelanden som är intressanta, relevanta och attraktiva för mottagaren.

  För att skapa e-postmeddelanden som sticker ut i inkorgen bör du följa några grundläggande tips. Först och främst bör du säkerställa att du skickar e-postmeddelanden som är relevanta för mottagaren. Det bör också vara lätt att läsa och ha ett tydligt syfte.

  1. Använd en intressant ämnesrad

  En av de viktigaste delarna av ett e-postmeddelande är ämnesraden. Det är den första saken som mottagaren ser när de får ett e-postmeddelande. Om ämnesraden inte är intressant nog för att få mottagaren att öppna e-postmeddelandet, kommer det inte att läsas.

  För att skapa en intressant ämnesrad bör du undvika att använda ord som ”gratis” och ”erbjudande”. Istället bör du använda ord som ”nytt”, ”exklusivt” och ”personligt”. Du bör också försöka att använda en ämnesrad som är relevant för mottagarens intressen. Genom att göra detta kommer du att få mottagaren att öppna e-postmeddelandet.

  2. Använd en tydlig struktur

  En annan viktig del av ett e-postmeddelande är att det ska ha en tydlig struktur. E-postmeddelandet bör innehålla ett tydligt syfte och en tydlig struktur. Alla viktiga punkter bör vara tydligt markerade så att mottagaren kan förstå vad e-postmeddelandet handlar om.

  Du bör också säkerställa att e-postmeddelandet är lätt att läsa. Använd korta stycken och tydliga rubriker för att få mottagaren att läsa e-postmeddelandet. Du bör också säkerställa att det inte finns några stavfel eller grammatiska fel.

  3. Använd grafik och bilder

  Du bör också använda grafik och bilder i ditt e-postmeddelande. Bilder kan göra ett e-postmeddelande mer attraktivt och lättare att läsa. Du bör också säkerställa att bilderna är relevanta för e-postmeddelandet.

  4. Använd en kall omvandlingslänk

  En kall omvandlingslänk är en länk som leder mottagaren till en specifik sida. Det kan vara en produktsida, en nyhetsartikel eller en annons. Genom att använda en kall omvandlingslänk kan du göra det lättare för mottagaren att ta ett önskat åtgärd.

  5. Använd personliga detaljer

  Du bör också använda personliga detaljer i ditt e-postmeddelande. Genom att använda personliga detaljer kan du göra e-postmeddelandet mer personligt och relevant för mottagaren. Du kan använda personliga detaljer som namn, födelsedatum, intressen eller köpvanor.

  6. Använd A/B-tester

  A/B-tester är ett bra sätt att förbättra dina e-postmeddelanden. Genom att använda A/B-tester kan du jämföra olika versioner av ett e-postmeddelande och se vilken som fungerar bäst. Du kan testa olika ämnesrader, innehåll, bilder och call-to-action-knappar för att se vilken som är mest effektiv.

  7. Använd mobilvänliga e-postmeddelanden

  Idag öppnar många människor sina e-postmeddelanden på sina mobila enheter. Det är därför viktigt att du skapar mobilvänliga e-postmeddelanden. Du bör säkerställa att e-postmeddelandet är anpassat för mobila enheter och att det är lätt att läsa och interagera med.

  Sammanfattningsvis

  För att skapa e-postmeddelanden som sticker ut i inkorgen bör du använda en intressant ämnesrad, en tydlig struktur, grafik och bilder, en kall omvandlingslänk och personliga detaljer. Du bör också använda A/B-tester och mobilvänliga e-postmeddelanden. Genom att följa dessa tips kommer du att skapa e-postmeddelanden som sticker ut i inkorgen.

  SEO Gruppen kan hjälpa dig att skapa e-postmeddelanden som sticker ut i inkorgen. Vi har mångårig erfarenhet av e-postmarknadsföring och kan hjälpa dig att skapa e-postmeddelanden som är intressanta, relevanta och attraktiva för mottagaren. Kontakta oss idag för att få hjälp med dina e-postmarknadsföringsbehov.

  Dela på.

  Analysera din hemsida

   small_c_popup.png

   Ta reda på potentialen hos din webbplats

   Ja tack! Jag vill ha en gratis analys!

   small_c_popup.png

   Bifoga Ditt CV Här

   Call Now Button