SEO-nyheter: de senaste uppdateringarna från Google och andra sökmotorer

Analysera din hemsida

  SEO-nyheter: de senaste uppdateringarna från Google och andra sökmotorer

  SEO-nyheter: de senaste uppdateringarna från Google och andra sökmotorer

  Sökmotoroptimering (SEO) är ett viktigt verktyg för att öka trafiken till din webbplats och förbättra ditt sökresultat. För att få ut det mesta av SEO måste du hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna, uppdateringarna och trenderna som rör sökmotorer.

  SEO Gruppen är experter på SEO och vi har sammanställt de senaste uppdateringarna från Google och andra sökmotorer så att du kan hålla dig informerad.

  Google-uppdateringar

  Google är den största sökmotorn och de lanserar ständigt nya uppdateringar och trender. De senaste uppdateringarna från Google inkluderar:

  • Google BERT-uppdateringen: Google lanserade sin BERT-uppdatering 2019 som syftar till att förbättra sökresultatet genom att förbättra maskininlärning och artificiell intelligens.
  • Google Page Experience-uppdateringen: Uppdateringen syftar till att förbättra användarupplevelsen på webbplatser genom att förbättra hastighet, mobilanpassning och säkerhet.
  • Google Mobile-First Indexing-uppdateringen: Uppdateringen syftar till att indexera webbplatser baserat på deras mobilversioner istället för deras desktopversioner.

  Bing-uppdateringar

  Bing är en annan stor sökmotor som erbjuder olika uppdateringar och trender för att förbättra sökresultatet. De senaste uppdateringarna från Bing inkluderar:

  • Bing Mobile-First Indexing-uppdateringen: Uppdateringen syftar till att indexera webbplatser baserat på deras mobilversioner istället för deras desktopversioner.
  • Bing Visual Search-uppdateringen: Uppdateringen syftar till att förbättra sökresultatet genom att möjliggöra visuell sökning.
  • Bing Video Search-uppdateringen: Uppdateringen syftar till att förbättra sökresultatet genom att erbjuda sökningar som är specifika för videor.

  Yahoo-uppdateringar

  Yahoo är en annan populär sökmotor som erbjuder olika uppdateringar och trender för att förbättra sökresultatet. De senaste uppdateringarna från Yahoo inkluderar:

  • Yahoo Local Search-uppdateringen: Uppdateringen syftar till att förbättra sökresultatet genom att ge användarna lokala sökresultat.
  • Yahoo Video Search-uppdateringen: Uppdateringen syftar till att förbättra sökresultatet genom att erbjuda sökningar som är specifika för videor.
  • Yahoo Image Search-uppdateringen: Uppdateringen syftar till att förbättra sökresultatet genom att ge användarna bildspecifika sökresultat.

  Sammanfattningsvis

  För att få ut det mesta av SEO måste du hålla dig uppdaterad om de senaste uppdateringarna och trenderna som rör sökmotorer. SEO Gruppen håller dig uppdaterad om de senaste uppdateringarna från Google, Bing och Yahoo. Vi är experter på SEO och vi kan hjälpa dig att optimera din webbplats och förbättra ditt sökresultat. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig.

   

  Dela på.

  Relaterade inlägg.

  Analysera din hemsida

   small_c_popup.png

   Bifoga Ditt CV Här

   small_c_popup.png

   Ta reda på potentialen hos din webbplats

   Ja tack! Jag vill ha en gratis analys!

   Call Now Button